Mulțumiri

Donație pentru Secția Arsuri și Chirurgie Plastică

20 Februarie 2017
Donație pentru Secția Arsuri și Chirurgie Plastică

Lotul a inclus:- paturi funcționale, inclusiv saltele - pentru întreaga secție;- comode pentru pat;- material chirurgical pentru pansamente și săli de operații;- echipament pentru fizioterapie. "Suntem foarte recunoscători Asociației ProHumanitate pentru donațiile oferite Institutului Mamei și Copilului de-a lungul timpului, dat fiind faptul că de acestea pot beneficia toți pacienții. Odată cu aceasta, crește nivelul serviciilor acordate în cadrul instituției medicale.", a comunicat Vasile Tomuz, Vicedirector Clinica Emilian Coțaga, Institutul Mamei și Copilului.

Mesaj de mulţumire!

08 Iunie 2016
Mesaj de mulţumire!

Administraţia IMSP IMşiC, Domnul director Sergiu Gladun aduce mari mulţumiri Fundaţiei EDELWEISS şi fondatorului, Domnului Vlad Plahotniuc, pentru schimbările enorme a Centrului perinatal nivelul 111. Graţie iniţiativei Domnului Vlad Plahotniuc, prin Campania „Renaşte Moldova”, cu ajutorul Fundaţiei EDELWEISS au fost acumulate sume importante pentru Proiectul de Reconstrucţie şi Renovare a IMşiC. Pe parcursul acestui Proiect Centrul perinatal al IMşiC a fost supus lucrărilor enorme de renovare, ce au adus la rezultate deosebite. Centrul şi holul au un exterior modernizat, dotat cu echipament performant , ce corespund standardelor europene, cu condiţii optime de tratament. În ajunul Zilei internaţionale a copiilor Fundaţia EDELWEISS a venit cu o surpriză frumoasă. În holul principal al Centrului Perinatal (Maternitatea) a fost instalat un spaţiu de joacă pentru copii. Doamna Lara Moraru, directorul Fundaţiei EDELWEIS, a menţionat că este un cadou din suflet pentru copii şi mame, vizitatori ai IMşiC. Sîntem profund recunoscători pentru ajutorul acordat, pentru gestul mărinimos, pentru surpriza minunată. Vă mulţumim din suflet şi vă dorim succese în activitatea nobilă, ce o desfăşuraţi.

Mesaj de mulţumire

07 Iunie 2016
Mesaj de mulţumire

IMSP IMşiC aduce un mesaj de mulţumire Domnului Roman Bezverhnii, directorul firmei "Patio terra", pentru ajutorul acordat IMşiC. Domnul Bezverhnii a oferit o căsuţă de joacă din lemn pentru copii instalată lîngă terenul de joacă din faţa Departamentului Pediatrie a IMşiC. Şi 40 de certificate, cîte 1000 lei fiecare, la procurarea complexselor de joacă pentru copii. Certificatele au fost înmânate copiilor născuţi la 1,2,3 iunie 2016 la IMşiC cu prilejul Zilei internaţionale a copiilor. Domnule Roman Bezverhnii! Vă mulţumim pentru gestul frumos, pentru ca ați adus in inimile micilor pacienti ai IMșiC zîmbete, bucurie. Vă dorim succese mari şi realizări profesionale în domeniu! Vă mulţumim!

 

 Copyright © 2017. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.