12 mai – Ziua Internațională a Asistentului Medical

La data de 10 mai 2022, în cadrul Institutului Mamei și Copilului a avut loc evenimentul festiv, dedicat Zilei Internaționale a Asistentelor Medicale\Nurselor pe care o marcăm astăzi și Zilei Internaționale a Moașelor care este sărbătorită în fiecare an la data de 5 mai.

      

Domnul Sergiu Gladun, Director IMC, a venit cu un mesaj de felicitare pentru asistentele medicale și moașele ce activează în cadrul instituției, remarcând rolul esențial pe care l-au avut pe parcursul timpului în activitatea de 40 de ani a instituției și a adus sincere mulțumiri pentru eforturile acestora depuse zi de zi în beneficiul pacienților. Felicitări și cuvinte de gratitudine au adus dna Valentina Rotaru, Vicedirector medical IMC, dnul Victor Șcarevnea, Președintele Comitetului Sindical IMC și dna Zinaida Abdurahmanova, asistentă principală a Clinicii de Pediatrie care au subliniat calitățile profesionale și valori umane deosebite pe care le posedă asistentele medicale, moașele din cadrul instituției și au dorit celor prezenți realizări frumoase în continuare.

În semn de înaltă apreciere și recunoștință pentru munca depusă de către moașe, asistente medicale, au fost înmânate diplome de onoare din partea IMC, Asociației de Nursing din Moldova și Sindicatelor "Sănătatea".

 În final, cei prezenți au avut parte de un recital muzical din partea Ansamblului folcloric” Romanița”, Centrul de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo”, conducător artistic, Maestru în arte, Mihai Siminica.

Aducem sincere felicitări tuturor Moaşelor și Asistentelor medicale, care activează la Institutul Mamei și Copilului, dorindu-le succese în munca pe care o desfășoară, sănătate, aprecierea celor din jur. Fie ca toate dorințele dumneavoastră să se realizeze!

 

 

 Copyright © 2021. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.