Acțiuni nobile pentru pacientele internate în cadrul Centrului Perinatal nivelul III desfășurate cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii – 8 martie

Acțiuni nobile pentru pacientele internate în cadrul Centrului Perinatal nivelul III a Institutului Mamei și Copilului desfășurate astăzi, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii – 8 martie.

Primul gest de generozitate a venit din partea doamnei Olesea Șevcenko, soția ambasadorului Ucrainei în R. Moldova, și doamnei Irina Rusanovschi, Președintele - A.O Centrul Internațional de Colaborare și Dezvoltare” PHOENIX”, care au vizitat și au adus în dar flori și cărți pentru patru paciente refugiate din Ucraina, trei dintre care la data de 7 -8 martie au născut în cadrul IMC, fiind înregistrată și o naștere multiplă de gemeni. Timp de un 1 an 110 femei refugiate din Ucraina au născut în cadrul instituției.

 În semn de prețuire față de mame, femei, și reprezentanții Asociației Obștești ”Moldova pentru Viață” în cadrul unei acțiuni intitulate” Flori pentru mămici”, ediția VII-a, au oferit flori și mărțișoare pacientelor internate în secțiile Centrului Perinatal nivelul III a IMC.

Aducem sincere mulțumiri partenerilor noștri pentru aceste acțiuni inedite care a reușit să aducă emoții frumoase, zâmbete și momente de fericire femeilor internate în cadrul instituției.

 

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.