Vizită de lucru în Polonia

În perioada 11- 13 decembrie 2023, Directorul Institutului Mamei și Copilului, Sergiu Gladun a efectuat o vizită de lucru în Polonia, la invitația domnului Dariusz Trzmielak – Director adjunct pentru Știință a Institutului Spitalul Memorial al Mamei Poloneze din orașul Łódź. 

A fost onorat să participe la o conferință științifică dedicată proiectului „Implementarea unui model de telemedicină în domeniul cardiologiei”. Acest proiect inovator primește sprijin financiar atât din mecanismul financiar norvegian, cât și din bugetul de stat, reprezentând o colaborare de succes între diferite entități pentru avansarea medicinei.

Pe durata vizitei, s-au dus discuții fructuoase despre perspectivele colaborării bilaterale și trilaterale cu partenerii din Polonia și Norvegia, cu accent pe schimbul de experiență în domeniul științific, Pediatrie, Chirurgia pediatrică, Obstetrica și Ginecologie.

Institutul Spitalul Memorial al Mamei Poloneze din Łódź se distinge ca fiind cel mai mare centru din Polonia specializat în îngrijiri multi-specializate pentru mame și copii.

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.