Atmosfera sărbătorilor de iarnă, poate transforma orice zi în una plină de zâmbete calde și bucurie autentică

Dorim să ne exprimăm recunoștința noastră față de cei care au adus un strop de magie pacienților instituției în aceste zile speciale. La data de 27 decembrie, dna Diana Guba, Pretorul sectorului Botanica, și dna Marina Teleaga, reprezentant Rotary Club Chișinău, au adus zâmbete pe fețele copiilor noștri prin generozitatea lor, oferind cadouri pline de iubire și speranță.

Alături au fost și elevii Colegiului Tehnologic din Chișinău care au adus în dar jucării confecționate chiar de ei.

Astăzi, echipa noastră a fost și ea implicată în crearea unei atmosfere calde și pline de bucurie. Domnul Sergiu Gladun, Directorul Institutului Mamei și Copilului, împreună cu Șefii de subdiviziuni, asistentele principale și asistentele superioare, au transmis sincere felicitări copiilor și părinților. Partenerii noștri de la "Panilino" au adus în viețile micuților noștri pacienți mici atenții și surprize, contribuind la crearea unor amintiri frumoase și la trăirea unor emoții pozitive în aceste zile de sărbătoare.

În numele întregului nostru colectiv, dorim tuturor copiilor sănătate, vise împlinite și cele mai neașteptate surprize să facă parte din viața fiecăruia în aceste zile.

Sărbători fericite și pline de iubire alături de cei dragi!

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.