O primăvară de vis, plină de dăruire de viață!

Astăzi, la Institutul Mamei și Copilului, s-a desfășurat un eveniment deosebit, marcat de gesturi de solidaritate și dăruire. Angajații și personalul medical s-au unit într-o acțiune nobilă, contribuind la Campania de donare a sângelui organizată de Ministerul Sănătăţii și Centrul National de Transfuzie a Sângelui, în perioada 1 martie – 31 martie 2024.

Este esențial să fim alături de cei care luptă pentru viața lor. Prin exemplul nostru, ne-am propus să fim parte din această luptă, să fim solidari cu pacienții ce au nevoie de transfuzii și să motivăm și alți membri ai comunității să devină donatori voluntari de sânge.

Sângele este o resursă neprețuită, vitală în procesul de salvare a vieților. Este esențial atât pentru tratament, cât și pentru îngrijiri medicale de urgență. Acest gest simplu poate face o diferență imensă în viețile celor care luptă cu boli grave sau care au nevoie de intervenții medicale complexe.

Prin urmare, îndemnăm pe toți cei care sunt în stare să doneze sânge să se alăture acestei cauze nobile. Fiecare picătură de sânge donată poate fi o șansă în plus la viață pentru cineva. Împreună putem face minuni și putem face ca această primăvară să fie plină de dăruire de viață!

Donează sânge și întâmpină o primăvară de vis, în care fiecare gest contează și fiecare viață este prețuită!

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.