Evenimente dedicate pentru micuții pacienți cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului

În contextul Zilei Internaționale a Copiilor, au fost organizate o serie de evenimente speciale pentru micuții noștri pacienți, menite să aducem zâmbete și bucurie în inimile copiilor aflați în grija personalului medical.

 Fiecare copil a primit cadouri și cuvinte calde din partea administrației instituției și a generoșilor noștri parteneri: AO CICD PHOENIX, Moldova World Children’s Fund, SRL CATON GRUP și ”Panilino”. Suntem recunoscători pentru sprijinul lor și pentru că au făcut posibile aceste momente deosebite.

Pacienții din Secția de Hematologie și Pediatrie Generală, precum și cei din Secția de Reabilitare a Copiilor cu Afecțiuni ale SNC, Dereglări Psihomotorii și Locomotorii, au trăit clipe de neuitat. Împreună cu voluntarii de la Centrul Republican de Voluntariat al CCE “KEDEM”, au fost organizate jocuri interactive, masterclass-uri creative și sesiuni de artă plastică. Aceste activități au oferit copiilor șansa de a-și etala talentul și de a se simți speciali.

Mulțumim tuturor pentru sprijinul și contribuția oferită la realizarea acestor evenimente minunate. Suntem siguri că aceste amintiri vor rămâne în inimile copiilor ca momente prețioase.

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.