Mulțumiri pentru suportul oferit de către U.S. Embassy Moldova și organizația VeDem Just - Voci pentru Democraţie şi Justiţie din România

Un gest de generozitate și suport pentru pacienții și personalul medical a Institutului Mamei și Copilului.

Cu prilejul zilei de 1 iunie, datorită suportului financiar al U.S. Embassy Moldova au fost oferite dispozitive de comunicare cu tabletă pentru micii pacienți. Aceste echipamente create în comun cu compania Moldcell care a oferit gratuit cartele cu 60GB incluşi pentru fiecare dispozitiv, vor ajuta copiii să se conecteze virtual și să comunice cu rudele și mebrii familiei.

Și personalul medical au avut parte de un gest de solidaritate datorită organizației VeDem Just - Voci pentru Democraţie şi Justiţie care au oferit cu drag 1400 viziere ce vin să sporească gradul de protecție individuală și vor fi de mare ajutor în munca pe care o desfășoară medicii în fiecare zi.

Aducem sincere mulțumiri domnului Hîncu Igor și doamnei Victoria Novac pentru aportul adus la oferirea acestei donații importante, dar și ne exprimăm recunoștința tuturor celor care au contribuit la susținerea personalului medical și pacienților instituției.

 

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.