Administraţia IMSP IMşiC, Domnul director Sergiu Gladun aduce mari mulţumiri Fundaţiei EDELWEISS şi fondatorului, Domnului Vlad Plahotniuc, pentru schimbările enorme a Centrului perinatal nivelul 111. Graţie iniţiativei Domnului Vlad Plahotniuc, prin Campania „Renaşte Moldova”, cu ajutorul Fundaţiei EDELWEISS au fost acumulate sume importante pentru Proiectul de Reconstrucţie şi Renovare a IMşiC. Pe parcursul acestui Proiect Centrul perinatal al IMşiC a fost supus lucrărilor enorme de renovare, ce au adus la rezultate deosebite. Centrul  şi  holul au un exterior modernizat, dotat cu echipament performant , ce corespund standardelor europene, cu condiţii  optime de tratament.

  În ajunul  Zilei internaţionale a copiilor Fundaţia EDELWEISS a venit cu o surpriză frumoasă. În holul  principal al Centrului Perinatal (Maternitatea) a fost instalat un spaţiu de joacă pentru copii. Doamna  Lara Moraru, directorul Fundaţiei EDELWEIS, a menţionat că este un cadou din suflet pentru copii şi mame, vizitatori ai IMşiC.

  Sîntem profund recunoscători  pentru ajutorul acordat, pentru gestul mărinimos, pentru surpriza minunată. Vă mulţumim din suflet şi vă dorim succese în activitatea nobilă, ce o desfăşuraţi.

 

 

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.