Mesaj de felicitare pentru domnul Sergiu Gladun, Director IMSP Institutul Mamei și Copilului, medic obstetrician - ginecolog, doctor în științe medicale

Multstimate Domnule Director,

Cu prilejul aniversării Zilei Dumneavoastră de naștere, Vă adresăm cele mai calde, sincere și distinse urări de bine, însoțite de multă sănătate, inspirație, încredere, liniște sufletească, precum și multă putere de a genera în continuare acțiuni în beneficiul pacienților și angajaților instituției.

Ne exprimăm aprecierea și respectul pofund pentru deschiderea și eforturile pe care le depuneți în fiecare zi pentru dezvoltarea sistemului de ocrotire a sănătății mamei și copilului din țara noastră. În toate sarcinile abordate, sunteți un exemplu de profesionalism, devotament, înțelepciune, omenie și înțelegere.

Fie ca dorințele și aspirațiile cele mai interioare să devină realitate, toate lucrurile bune din viață să fie păstrate, iar momentele de bucurie, dragoste și optimism să vă însoțească pretutindeni.

Suntem alături de Dumneavoastră și credem că, prin eforturi conjugate, vom reuși să fim mai buni și să dăruim speranțe celor peste 40.000 de pacienți, în fiecare an!

La Mulți Ani!

Cu alese considerațiuni și gânduri bune,

Colectivul IMSP Institutul Mamei și Copilului!

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.