Conferința Științifico-practică Academician Natalia Gheorghiu

Academician Eva Gudumac: „Numele Natalia Gheorghiu ține chirurgia din Republica Moldova  la același nivel cu cea internațională, datorită acestui nume părinții ne încredințează sănătatea copiilor, iar noi avem datoria să îi tratăm cu mare responsabilitate”.

"Dragostea de oameni, în special pentru micii pacienți, bunătatea, omenia, dăruirea și energia internă imensă au făcut din chirurgul Natalia Gheorghiu – o forță cu care Institutul Mamei și Copilului se mândrește până în prezent.
Consider această conferință un suport solid și o urmare firească a contribuției Academicianului la dezvoltarea medicinei și ocrotirii sănătății, a sistemului medical autohton, prin încrederea în potențialul discipolilor și a generațiilor ce urmează să vină. Sper evenimentul de astăzi să ne motiveze și inspire la și mai multe lucruri frumoase făcute în cadrul Institutului Mamei și Copilului.", a comunicat Sergiu Gladun, director al Institutului Mamei și Copilului.

Conferința a fost organizată de către Catedra de chirurgie, ortopedie și anesteziologie pediatrică, în parteneriat cu Asociația Chirurgilor Pediatri din Republica Moldova, Centrul Național Științifico-Practic de Chirurgie Pediatrică „Academician Natalia Gheorghiu”, cu suportul Ministerului Sănătății al Republicii Moldova - odată cu aniversarea a XVI-a,  de la trecerea în neființă a Nataliei Gheorghiu.

 

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.