Al VI-lea Congres Național de Obstetrică și Ginecologie

În perioada 13-15 septembrie 2018, catedrele de Obstetrică și ginecologie nr. 1 și nr. 2 ale Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu Asociația Medicilor Obstetricieni Ginecologi din Republica Moldova organizează al VI-lea Congres Național de Obstetrică și Ginecologie cu participare internațională.

Deschiderea congresului va avea loc în data de 13 septembrie, cu începere de la ora 08:00, în Sala Senatului a USMF „Nicolae Testemițanu” (Blocul didactic central, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165).

La eveniment vor fi prezenți peste 400 de invitați, care vor aborda subiecte precum: sarcina compromisă, stările de urgență în obstetrică, tehnici operatorii în obstetrică, trombolia, actualități în ginecologie, reproducerea umană, colposcopia și patologia precanceroasă a tractului genital inferior, ecografia în sarcină, calitatea în asistența maternă și perinatală, analgezia în naștere.

Această ediție a congresului va include workshopuri moderate de invitați speciali – profesori cu renume din Italia, România, Grecia, Rusia, SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Ucraina, Israel, Franța, Turcia, Uruguai, Kazakhstan, Ungaria și Republica Moldova, care vor prezenta subiecte actuale din obstetrică și ginecologie.

 

Pentru mai multe detalii, vedeți Programul.

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.