Semnarea unui acord de colaborare privind schimbul de experiență între Institutul Mamei și Copilului și Spitalul Clinic Republican pentru Copii al Ministerului Sănătății, Republicii Autonome Ciuvașia, Federația Rusă

            Pe data de 12 noiembrie curent, a fost semnat un acord de colaborare între Institutul Mamei și Copilului și Spitalul Clinic Republican pentru Copii al Ministerului Sănătății, Republicii Autonome Ciuvașia, Federația Rusă.

            Acordul are drept scop stabilirea relațiilor de parteneriat în domeniul cercetărilor științifice și dezvoltării noilor tehnologii de diagnostic și tratament al maladiilor din domeniul ocrotirii sănătății mamei și copilului. Cooperarea include, de asemenea, punerea în aplicare a consultărilor privind cazurilor clinice, inclusiv online, organizarea și desfășurarea de simpozioane științifice comune, seminare, conferințe și stagii practice.

            Semnarea înțelegerii are loc în cadrul vizitei delegației de chirurgi pediatri de la Institutul Mamei și Copilului care se desfășoară în perioada 12 - 30 noiembrie 2018. În timpul vizitei vor fi organizate cursuri de instruire în scopul schimbului efectiv de informații științifice și cele mai recente tehnologii, precum și pentru implementarea în practică a experiențelor medicale.

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.